Muškarac koji je šipkom pretukao ženu koja mu je “skidala crnu magiju” pronađen u Sirakovu

Na osnovu predloga Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu, Z.L. (36), koji je osumnjičen za nanošenje teških telesnih povreda, određeno je 30 dana pritvora. Njemu je pritvor određen zbog okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi uticati na oštećenu i svedoka, kao i osobitih okolnosti koje ukazuju da će ponoviti krivično delo. On se tereti […]
The post Muškarac koji je šipkom pretukao ženu koja mu je “skidala crnu magiju” pronađen u Sirakovu .
Na osnovu predloga Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu, Z.L. (36), koji je osumnjičen za nanošenje teških telesnih povreda, određeno je 30 dana pritvora.
Njemu je pritvor određen zbog okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi uticati na oštećenu i svedoka, kao i osobitih okolnosti koje ukazuju da će ponoviti krivično delo.
On se tereti da je krajem novembra 2023. godine u Smederevu u večernjim satima, ponevši sa sobom metalnu šipku, bez najave ušao u kuću oštećene stare 57 godina kojoj je nakon kraće rasprave i upućenih pretnji najpre zadao više udaraca u predelu glave i tela, nanevši joj teške telesne povrede u vidu dve frakture lobanje i otvoreni prelom desne šake, kao više hematoma u predelu grudnog koša i nogu.
Nakon toga, osumnjičeni je, pošto ...