U Požarevcu održana panel diskusija na temu praćenja sprovođenja novog Zakona o zaštiti podataka o ličnosti

U ponedeljak i utorak 15. i 16. aprila 2024. godine u Negotinu i Požarevcu održane su panel diskusije na temu praćenja sprovođenja novog Zakona o zaštiti podataka o ličnosti, kojima su prisustvovali rukovaoci podataka o ličnosti, zainteresovani predstavnici organizacija civilnog društva i mediji. U panel diskusijama učestovali su Poverenik Milan Marinović i zamenica Poverenika Sanja […]
The post U Požarevcu održana panel diskusija na temu praćenja sprovođenja novog Zakona o zaštiti podataka o ličnosti .
U ponedeljak i utorak 15. i 16. aprila 2024. godine u Negotinu i Požarevcu održane su panel diskusije na temu praćenja sprovođenja novog Zakona o zaštiti podataka o ličnosti, kojima su prisustvovali rukovaoci podataka o ličnosti, zainteresovani predstavnici organizacija civilnog društva i mediji.
U panel diskusijama učestovali su Poverenik Milan Marinović i zamenica Poverenika Sanja Unković kao i predstavnici Službe Poverenika i projekta „Podrška jačanju vladavine prava u Srbiji“.
Cilj panel diskusija bio je razmatranje primene novog Zakona o zaštiti podataka o ličnosti i sagledavanje mogućnosti za njegovu bolju primenu.
Tokom panel diskusija, Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Milan Marinović predstavio je aktuelni trenutak u zaštiti podataka o ličnosti u Republici Srbiji.
Zamenica Poverenika Sanja Unković predstavila je položaj institucije ...