Broj poseta danas: 2610

Trenutno aktivnih korisnika: 14

Istaknuti oglasi
Kako dobiti 5% od vrednosti Booking rezervacije ›››
Kako postaviti PopUp reklamu, Brendiranje stranice, Obnova oglasa ›››
Najčešće postavljana pitanja ›››
Informacije
Pravila i uslovi korišćenja portala za oglašavanje Požarevac info
"Požarevac Info" je portal za besplatne male i poslovne oglase na nivou grada Požarevca i okolnih regiona. Nudimo potpuno besplatno postavljanje oglasa uz mogućnost dodavanja fotografija uz svaki oglas. Nije potrebna nikakva registracija, niti od vas tražimo bilo kakve podatke koji neće biti vidljivi ostalim korisnicima, a koje niste svojom voljom postavili u okviru teksta oglasa.
Izuzetak su kolačići (cookies) koje PozarevacInfo.rs koristi za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Kada pristupite pojedinoj stranici na PozarevacInfo.rs, šaljemo vam kolačiće koji se čuvaju na vašem računaru i služe da beleže informacije o vašim prethodnim posetama (npr. koliko puta ste pristupili našem sajtu). Kolačići ne sadrže vaše lične podatke, već su tu da omoguće bržu i korisniju upotrebu informacija i podataka koje ste već prethodno ostavili prilikom pristupa našem sajtu. Našim kolačićima na vašem računaru ne može pristupiti neka internet stranica koja nije deo PozarevacInfo.rs. Postavke kolačića mogu se kontrolisati i konfigurisati u vašem web pretraživaču. Imate mogućnost zabrane primanja kolačića sa web stranice PozarevacInfo.rs u bilo kom trenutku. Medjutim, ukidanjem kolačiča PozarevacInfo.rs će dovesti do ukidanja nekih od osnovnih funkcionalnosti sajta. Da li ćete prihvatati i čuvati sve kolačiće podešavate u svom web pretraživaču. U podešavanjima u meniju web pretraživača koji koristite možete isključiti prihvatanje novih i izbrisati sve već sačuvane kolačiće. Ukoliko želite da prihvatite kolačiće našeg sajta, ali ne i treće strane (marketing kolačiće, Google Ads, Facebook...) u podešavanjima možete izabrati "Blokiraj kolačiće treće strane".
Oglašavanje u Poslovnom Adresaru odobrava administrator.
Da bi se oglašavali na našem portalu, morate pročitati i prihvatiti uslove, u suprotnom vam nije dozvoljeno korišćenje našeg portala. Svako kršenje i zloupotreba pravila biće sankcionisana brisanjem oglasa, ili se vaš oglas neće ni objaviti.

Zadržavamo pravo da uslove i pravila korišćenja periodično menjamo i dopunjavamo. Nismo odgovorni za tačnost podataka i sadržaj oglasa koji naši korisnici postave.
Portal "Požarevac info" ne posreduje u trgovini, dogovoru izmedju zainteresovanih strana (korisnika), te samim tim nije odgovoran za kvalitet, uslugu, proizvod ili bilo šta drugo, što korisnici prodaju, nude preko našeg portala. Zadržavamo pravo da bez upozorenja uklonimo svaki sadržaj koji nije u skladu sa pravilnikom o korišćenju našeg portala.

Svaki korisnik našeg portala snosi odgovornost za sadržaj koji je postavio na portalu i dužan je da pruži tačne informacije i kontakt podatke u vezi svakog oglasa. Ukoliko reklamirate neki proizvod, brend i slično smatramo da posedujete prava na to i da imate odgovarajuću licencu, kojom nam dajete pravo na prikaz takvog materijala. Za prikazivanje slika, proizvoda, brendova, i drugih stvari zaštićenih zakonom i autorskim pravima odgovornost snosite samo vi. Zadržavamo pravo da uklonimo svaki sadržaj koji nanosi štetu i koji krši autorska prava, a na koji primimo žalbu od oštećene strane.

Zabranjeno je postavljanje tudjih podataka, kontakt telefona, email adresa itd. Zabranjeno je postavljanje seksualnog sadržaja, kao i vredjanje na nacionalnoj i verskoj osnovi. Zabranjeno je kopiranje, postavljanje sadržaja koji je zaštićen zakonom i autorskim pravima bez dozvole autora ili vlasnika. Zabranjeno je ponavljanje oglasa ili postavljanje više oglasa koji se odnose na isti predmet kupovine/prodaje.

Kada postavljate oglas na naš portal, molimo vas da upamtite korisničko ime koje ste sami odabrali jer će vam ono trebati prilikom brisanja ili izmene oglasa.
Ukoliko više ne želite da se vaš oglas nalazi na našem portalu, možete obrisati oglas biranjem opcije "Obriši oglas". Potrebno je upisati korisničko ime koje ste koristili prilikom postavljanja oglasa.
Ukoliko želite da promenite deo sadržaja oglasa, odaberite opciju "Izmeni oglas", upišite korisničko ime koje ste koristili prilikom postavljanja oglasa, a zatim u novoj formi upišite izmenjen tekst ili dodajte nove fotografije.
Ukoliko primetite bilo kakvu nepravilnost u vezi sa sadržajem bilo kog oglasa, molimo da nam to prijavite klikom na opciju Kontakt i upisivanjem primedbe u okviru "Komentar".

Obnova oglasa, PopUp reklama, Brendiranje stranice su dodatne opcije na Požarevac Info portalu. O ovim mogućnostima pročitajte više na stranici: Dodatne opcije