Broj poseta danas: 2748

Trenutno aktivnih korisnika: 15

Traktorske prskalice

Najčešće postavljana pitanja Kontakt >>>


1. Kome je namenjen Požarevac Info portal?
PozarevacInfo.rs je portal namenjen oglašavanju i reklamiranju proizvoda, usluga ili bilo čega sto korisnici portala bilo fizička ili pravna lica imaju da ponude ili traže. Takođe, portal pokušava da inspiriše kroz veliki broj zanimljivosti i informacija vezanih za grad Požarevac.

2. Da li je oglašavanje besplatno?
Postavljanje malih i poslovnih oglasa na Požarevac Info portalu je POTPUNO BESPLATNO. Korisnici koji to žele mogu koristiti i dodatne opcije kao što su: PopUp reklama ili Brendiranje stranice. Više o ovim opcijama možete saznati na stranici: Dodatne opcije.
Postavljanje oglasa u Poslovnom Adresaru je takođe besplatno, ali je privremen (traje 7 dana) do obnove oglasa kada se trajanje produžava za 365 dana.

3. Da li sam obavezan da uplatim donaciju?
Ne, donacija se može uplatiti u svrhu održavanja i unapredjivanja samog portala (pogledaj ovde), ali ona nije obavezna, niti Vas na bilo koji način uslovljavamo ovom ili nekom drugom uplatom.

4. Kako da postavim oglas?
Klikom na link 'Dodaj oglas' u okviru bilo koje stranice u vezi sa oglasima počinje postavljanje oglasa.
U formi možete izabrati kategoriju, uneti Vaš broj telefona, e-mail adresu (ukoliko je upišete kompletnu kopiju oglasa dobićete na tu e-mail adresu), kao i web adresu. Poželjno je da unesete i slike (jpg format, do 2MB, u rezoluciji ne manjoj od 400x300piksela) jer one privlače posete i samim tim povećavaju uspeh vašeg oglasa.
Na kraju unesite korisničko ime u donjem levom uglu forme koje ste sami odabrali.

5. Kakvo korisničko ime treba da odaberem prilikom postavljanja oglasa?
Iz razloga da jedino Vi možete svoj oglas da brišete i menjate, neophodno je prilikom postavljanja oglasa uneti korisničko ime, koje sami birate. Ono treba da bude lako za pamćenje, ali prepoznatljivo samo Vama. Preporučujemo da za sve nove oglase upisujete isto korisničko ime kako ne bi morali da ih pamtite posebno za svaki oglas.

6. Koliko oglasa mogu da postavim na Požarevac Info portalu?
Možete da postavite neograničen broj oglasa, ali isključivo različite sadržine. Duplirane oglase ili više različitih oglasa koji se odnose na isti predmet oglašavanja, tretiraćemo kao zloupotrebu portala. Ovakvi oglasi biće obrisani bez upozorenja.

7. Koliko brzo se pojavljuje oglas na portalu?
Vaš oglas se po završetku unosa odmah pojavljuje na portalu PozarevacInfo.rs!

8. Koliko dugo ostaje moj oglas na portalu?
Vaš oglas ostaje na PozarevacInfo.rs 365 dana ili dok ga sami ne obrišete.

9. Kako da pronadjem svoj oglas?
Odmah po postavljanju malog oglasa, Vaš oglas se pojavljuje na početnoj strani kao poslednji oglas (pozarevacinfo.rs/oglasi), a takodje ga možete pronaći i odabirom rubrike u kojoj je oglas postavljen. Oglasi u svim kategorijama svrstani su prema datumu postavljanja.

10. Kako da izmenim ili obrišem svoj oglas?
Klikom na link 'Izmeni oglas' ispod sadržaja vašeg oglasa, otvoriće se forma u kojoj možete menjati sve podatke vezane za oglas. Rubrika i šifra oglasa nisu izmenjive. Bićete upitani i za korisničko ime koje ste upisali prilikom postavljanja oglasa. Pri odabiru opcije 'Obnovi oglas', sistem će dodati datum obnove kao datum postavljanja oglasa. Ovo praktično znači da od tog trenutka teče novih 365 dana do isteka oglasa, Vaš oglas se sada nalazi na vrhu spiska oglasa koji je sortiran po datumu postavljanja, a broj poseta Vašem oglasu ostaje isti kao i pre izmene. Ukoliko želite da obrišete svoj oglas pre isteka 365 dana, to možete učiniti klikom na link 'Obriši oglas'. Bićete tom prilikom upitani za razlog brisanja, kao i za korisničko ime koje ste upisali prilikom postavljanja oglasa.

11. Zašto se slike nisu pojavile a ja sam ih uploadovao?
Slike koje ste uploadovali treba da budu u JPG formatu rezolucije ne manje od 480x320 piksela, maksimalno 2MB da bi ih portal prihvatio. Ukoliko ipak slike nisu uploadovane, možete nam ih poslati mailom sa naznakom na koji se oglas slike odnose.

12. Kako mogu da pretražujem oglase?
Oglase možete da petražujete tako sto ćete u polju 'Pretraga' upisati pojam na koji se Vaša pretraga odnosi, ili odabrati jedan iz spiska najtraženijih pojmova. Vodite računa da pretraga bude precizna i da ne sadrži više od 4 reči.

13. Zaboravio sam svoje korisničko ime, šta da radim?
Ukoliko želite da obrišete ili izmenite oglas, a zaboravili ste korisničko ime, na stranici Kontakt uputite nam zahtev za slanje korisničkog imena na vašu e-mail adresu.

14. Kako da postavim reklamu na Požarevac Info portalu?
Korisnici PozarevacInfo portala mogu sami postaviti jedino male ili poslovne oglase. Banere ili druge vrste reklama u skladu sa pravilima portala, postavlja administrator sajta. Sve Vaše zahteve vezane za reklamiranje na našem portalu potrebno je da uputite administratoru (više podataka na stranici Kontakt i na stranici Dodatne opcije). Nakon dogovora oko izgleda banera ili reklame, bićete obavešteni o postavljanju, što može da potraje i nekoliko dana.

15. Kome da se obratim za pomoć u slučaju da imam pitanja?
Najbrži način da nas kontaktirate je preko kontakt forme na stranici Kontakt.

16. Kako da prijavim grešku na portalu?
Grešku možete prijaviti preko kontakt forme na stranici Kontakt.