Deo obilaznice oko Požarevca zatvara se na tri meseca

Sledeće nedelje počinju radovi u okviru izgradnje brze saobraćajnice od požarevačke naplatne rampe do Golupca koji će zatvoriti deo obilaznice oko Požarevca. Radovi bi trebalo da počnu u ponedeljak, 22. aprila. Radovi bi trebalo da traju 90 dana. U navedenom periodu, za saobraćaj će biti zatvoren deo obilaznice oko Požarevca ukupne dužine od 2,4 kilometra […]
The post Deo obilaznice oko Požarevca zatvara se na tri meseca .
Sledeće nedelje počinju radovi u okviru izgradnje brze saobraćajnice od požarevačke naplatne rampe do Golupca koji će zatvoriti deo obilaznice oko Požarevca.
Radovi bi trebalo da počnu u ponedeljak, 22. aprila. Radovi bi trebalo da traju 90 dana.
U navedenom periodu, za saobraćaj će biti zatvoren deo obilaznice oko Požarevca ukupne dužine od 2,4 kilometra na putu 34, od isključenja za Kostolac i Požarevac (posle kružnog toka na zabelskom putu) do isključenja za Požarevac (blizu Novog groblja).
Foto: Google maps
Saobraćaj će za vreme potpune obustave biti preusmeren na put Bratinac-Salakovac, dok će saobraćaj ka skretanju na deo obilaznice prema Velikom Gradištu iz pravca naplatne rampe ka Požarevcu biti preusmeravan ka Malom Crniću i Petrovcu (do kružnog toka u Salakovcu) prema Bratincu.
Signalizacija će biti postavljena ovih dana koju će učesnici u saobraćaju pratiti.
The ...