Danas sunčano i toplo u Požarevcu, tokom noći moguće kratko nevreme

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, u većini mesta sa dužim periodima sunčanog vremena, ponegde sa kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavoda. Duvaće slab i umeren, u Vojovodini i na istoku povremeno i jak severozapadni vetar. Najniža temperatura kretaće se od 12 do 20, a najviša dnevna od […]
The post Danas sunčano i toplo u Požarevcu, tokom noći moguće kratko nevreme .
U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, u većini mesta sa dužim periodima sunčanog vremena, ponegde sa kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavoda.
Duvaće slab i umeren, u Vojovodini i na istoku povremeno i jak severozapadni vetar. Najniža temperatura kretaće se od 12 do 20, a najviša dnevna od 26 do 30 stepeni.
U Požarevcu će preovlađivati sunčano vreme uz slab razvoj dnevne oblačnosti. U toku noći mogući su kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom.
Najniža temperatura biće oko 17, a najviša oko 29 stepeni.
Biometeorološka situacija će biti relativno povolјna. Oprez se savetuje osobama sa srčanim tegobama, a od meteoropatskih reakcija mogu se javiti glavobolјa i smanjena koncentracija.
The post Danas sunčano i toplo u Požarevcu, tokom noći moguće kratko nevreme .