Ko se vakciniše dobija 30.000 dinara

Direktor šabačke firme „Kartonval” Zoran Petković ponudio je svakom radniku koji se vakciniše protiv korona virusa nagradu od 30.000 dinara, nakon čega se za vakcinaciju prijavilo 30 odsto zaposlenih. Ta ponuda usledila je nakon što je prethodno Petković kazao radnicima da oni koji odbiju da se vakcinišu protiv korona virusa neće dobiti uskršnju nagradu, što […]
The post Ko se vakciniše dobija 30.000 dinara .
Direktor šabačke firme „Kartonval” Zoran Petković ponudio je svakom radniku koji se vakciniše protiv korona virusa nagradu od 30.000 dinara, nakon čega se za vakcinaciju prijavilo 30 odsto zaposlenih.
Ta ponuda usledila je nakon što je prethodno Petković kazao radnicima da oni koji odbiju da se vakcinišu protiv korona virusa neće dobiti uskršnju nagradu, što je naišlo na osudu na društvenim mrežama, ali i u delu kolektiva.
Petković je za Tanjug rekao da je imao nameru da podstakne radnike da se imunizacija obavi što pre, ali i da ga je iznenadila „tiha većina” nesigurnih, uplašenih protivnika vakcinacije u Kartonvalu.
„Nama je svaki čovek bitan u proizvodnji i u strahu smo od masovne transmisije i mislio sam da mogu da na takav način skrenem pažnju, ali ljudi su to primili loše i više se nasekirali zbog ...