Vozio pod dejstvom kokaina i alkohola, pa napao policajca

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, podneće krivičnu prijavu protiv dvadesetjednogodišnjeg muškarca iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanje sigurnosti i ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti. On se sumnjiči da je odgurnuo policijskog službenika i pretio mu kada je policija u redovnoj […]
The post Vozio pod dejstvom kokaina i alkohola, pa napao policajca .
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, podneće krivičnu prijavu protiv dvadesetjednogodišnjeg muškarca iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanje sigurnosti i ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.
On se sumnjiči da je odgurnuo policijskog službenika i pretio mu kada je policija u redovnoj kontroli zaustavila „škodu“ kojom je upravlјao, u mestu Stančići.
Takođe, utvrđeno je da je osumnjičeni upravlјao automobilom pod dejstvom kokaina i sa 0,95 promila alkohola u organizmu.
Dvadesetjednogodišnjaku je određeno zadržavanje do 12 časova i protiv njega će biti podneta i prekršajna prijava iz Zakona o bezbednosti saobraćaja.
The post Vozio pod dejstvom kokaina i alkohola, pa napao policajca .