U ponedeljak počinje uskršnja prodaja u Požarevcu

U Požarevcu se od 22. do 4. maja održava uskršnja prodaja kao i prethodnih godina. Prodaja će biti organizovana na dve lokacije. U Gradskom parku i to od druge staze od ulaza u zelenu pijacu do ulice 15. oktobra u Požarevcu. Prodaja će se obavljati i u ulici Lole Ribara na delu trotoara pored zelene pijace (od […]
The post U ponedeljak počinje uskršnja prodaja u Požarevcu .
U Požarevcu se od 22. do 4. maja održava uskršnja prodaja kao i prethodnih godina.
Prodaja će biti organizovana na dve lokacije. U Gradskom parku i to od druge staze od ulaza u zelenu pijacu do ulice 15. oktobra u Požarevcu.
Prodaja će se obavljati i u ulici Lole Ribara na delu trotoara pored zelene pijace (od ulice Šumadijske do kraja pijace) i u ulici Šumadijskoj (od Lole Ribara do kraja pijace) u Požarevcu.
Pravo na korišćenje površinejavne namene iz člana 1. ove odluke imaju registrovane zanatske, trgovinske radnje, registrovana poljoprivredna gazdinstva, proizvođači suvenira i rukotvorina i udruženja građana.
Za korišćenje površine javne namene korisnik plaća naknaduu iznosu od 100,00 dinara po m2 dnevno, na račun 840-714565843-77 po modelu 97, poziv na broj: PIB pravnog lica ili JMBG fizičkog lica sa naznakom – naknada za korišćenje površine ...