Novo upozorenje RHMZ-a za danas i sutra

Danas posle podne, uveče i u prvom delu noći u centralnim, istočnim i južnim delovima Srbije očekuje se od 20 do 40 mm padavina za 12 h, lokalno i više, upozorio je RHMZ. U utorak (27.09.) nestabilno sa lokalnom pojavom grmlјavinskih nepogoda sa jakim plјuskom (preko 20 mm za kratko vreme), gradom i jakim ili […]
The post Novo upozorenje RHMZ-a za danas i sutra .
Danas posle podne, uveče i u prvom delu noći u centralnim, istočnim i južnim delovima Srbije očekuje se od 20 do 40 mm padavina za 12 h, lokalno i više, upozorio je RHMZ.
U utorak (27.09.) nestabilno sa lokalnom pojavom grmlјavinskih nepogoda sa jakim plјuskom (preko 20 mm za kratko vreme), gradom i jakim ili olujnim vetrom u zoni padavina.
Do kraja sedmice zadržaće se relativno toplo vreme, a dnevna temperatura će u većini mesta biti između 20 i 26 °C, osim u sredu, kada će biti malo svežije, posebno na severu i zapadu zemlјe.
Povremeno se očekuju kiša i lokalni plјuskovi sa grmlјavinom uz veću količinu padavina danas u drugom delu dana, naročito u centralnim, južnim i istočnim krajevima Srbije.
Požarevac i okolina biće danas u sutra pod narandžastim meteoalarmom.
The post Novo upozorenje RHMZ-a ...