Vulin: MUP će izvršiti identifikaciju svih lica koja su kršila javni red i mir i učestvovala u napadima na policiju

Ministar Policije Aleksandar Vulin saopštio je da će ovo ministarstvo izvršiti identifikacija svih osoba koja su na proteklom Evroprajdu kršila javni red i mir. „Kao što je i najavlјeno, Ministarstvo unutrašnjih poslova je snimalo sve javne skupove tokom proteklog vikenda. U skladu sa tim, MUP će izvršiti identifikaciju svih lica koja su svojim ponašanjem i […]
The post Vulin: MUP će izvršiti identifikaciju svih lica koja su kršila javni red i mir i učestvovala u napadima na policiju .
Ministar Policije Aleksandar Vulin saopštio je da će ovo ministarstvo izvršiti identifikacija svih osoba koja su na proteklom Evroprajdu kršila javni red i mir.
„Kao što je i najavlјeno, Ministarstvo unutrašnjih poslova je snimalo sve javne skupove tokom proteklog vikenda. U skladu sa tim, MUP će izvršiti identifikaciju svih lica koja su svojim ponašanjem i činjenjem vređala javni moral, kršila javni red i mir ili učestvovala u napadima na policiju.
Ničija uverenja ili životni stil nisu opravdanje za besramno ponašanje pred svetinjama srpskog naroda i države ili za ugrožavanje života i zdravlјa policajaca. Odmah po završenoj identifikaciji lica, Ministarstvo unutrašnjih poslova će podneti prijave nadležnom tužilaštvu”, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin.
The post Vulin: MUP će izvršiti identifikaciju ...