Nacionalna geografija predstavila dva bisera Braničevskog okruga

Sinoć je globalno prikazana prva epizoda nove sezone emisije “Evropa odozgo” na televiziji Nacionalna geografija. Predstavljena je Srbija. Nacionalna geografija je Srbiju snimila tokom sva četiri godišnja doba i prikazane su bitne kulturne, turističke, istorijske i druge znamenitosti naše zemlje. Posebna pažnja posvećena je očuvanju tradicije. Zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji naša zemlja prikazana je kao nikada […]
The post Nacionalna geografija predstavila dva bisera Braničevskog okruga .
Sinoć je globalno prikazana prva epizoda nove sezone emisije “Evropa odozgo” na televiziji Nacionalna geografija. Predstavljena je Srbija.
Nacionalna geografija je Srbiju snimila tokom sva četiri godišnja doba i prikazane su bitne kulturne, turističke, istorijske i druge znamenitosti naše zemlje. Posebna pažnja posvećena je očuvanju tradicije.
Foto: Urban City / Arhiva
Zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji naša zemlja prikazana je kao nikada do sada uz neverovatne snimke iz vazduha, ali i kroz priče ljudi.
Među brojnim biserima Srbije našla se i Golubačka, kao i Ramska tvrđava. Ovakvih emisija treba da bude više, naročito u našoj produkciji.
The post Nacionalna geografija predstavila dva bisera Braničevskog okruga .