Devojka (24) iz Požarevca vozila “folksvagen” sa 1,73 promila alkohola

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu, tokom vikenda, zadržali su dvojicu muškaraca i jednu devojku koji su automobilima upravljali pod dejstvom alkohola. Saobraćajna policija je u Požarevcu isključila iz saobraćaja četrdesetdevetogodišnjeg vozača „mercedesa“ koji je vozilom upravljao sa 1,85 promila alkohola u organizmu i dvadesetčetvorogodišnju devojku koja je automobilom marke „folksvagen“ upravljala sa 1,73 promila […]
The post Devojka (24) iz Požarevca vozila “folksvagen” sa 1,73 promila alkohola .
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu, tokom vikenda, zadržali su dvojicu muškaraca i jednu devojku koji su automobilima upravljali pod dejstvom alkohola.
Saobraćajna policija je u Požarevcu isključila iz saobraćaja četrdesetdevetogodišnjeg vozača „mercedesa“ koji je vozilom upravljao sa 1,85 promila alkohola u organizmu i dvadesetčetvorogodišnju devojku koja je automobilom marke „folksvagen“ upravljala sa 1,73 promila alkohola u organizmu.
Policija je u Golupcu isključila iz saobraćaja četrdesetsedmogodišnjeg vozača „nisana“ koji je automobilom upravljao sa 1,79 promila alkohola u organizmu..
Protiv zadržanih vozača podnete su odgovarajuće prekršajne prijave.
The post Devojka (24) iz Požarevca vozila “folksvagen” sa 1,73 promila alkohola .