Odbornici izglasali Plan generalne regulacije “Požarevac 4”

U ponedeljak, 19. septembra održana je 19. sednica Skupštine grada Požarevca u velikoj sali Centra za kulturu Požarevac. Odbornici su izglasali predlog odluke o donošenju Plana generalne regulacije „Požarevac 4“, koji obuhvata deo grada Požarevca i Ćirikovac, ukupne površine 887,92 hektara, i predlog odluke o izradi izmena i dopuna Plana generalne regulacije Kostolac. Na području […]
The post Odbornici izglasali Plan generalne regulacije “Požarevac 4” .
U ponedeljak, 19. septembra održana je 19. sednica Skupštine grada Požarevca u velikoj sali Centra za kulturu Požarevac.
Odbornici su izglasali predlog odluke o donošenju Plana generalne regulacije „Požarevac 4“, koji obuhvata deo grada Požarevca i Ćirikovac, ukupne površine 887,92 hektara, i predlog odluke o izradi izmena i dopuna Plana generalne regulacije Kostolac.
Na području se nalaze zatvor, groblje, čak tri deponije, buduća brza saobraćajnica, pruga, jedna osnovna škola, napušteno vojno vežbalište i jedno arheološko nalazište. Planom je predviđeno proširenje i rekonstrukcija obilaznice Požarevac – Veliko Gradište, odnosno izgradnje brze saobraćajnice petlja Požarevac – Golubac.
POVEZANE VESTI:
Skupština Grada Požarevca ubuduće će ponovo imati elektronsko glasanje
 
The post Odbornici izglasali Plan generalne regulacije “Požarevac 4” .