Golubačka tvrđava večeras na Nacionalnoj geografiji

Na Nacionalnoj geografiji u nedelju, 18. septembra od 22 časa nastavlja se serijal “Evropa odozgo”. Sezonu otvara emisija o Srbiji. Fascinantni snimci iz vazduha odvešće vas u magičan let iznad sinagoge u Subotici, Specijalnog rezervata “Zasavica”, veličanstvene tvrđave Golubac, modernog Beograda na vodi, pa iznad Zlatibora i spomen-kompleksa “Kadinjača”, sela Donja Lokošnica, “svetske prestonice paprike”… […]
The post Golubačka tvrđava večeras na Nacionalnoj geografiji .
Na Nacionalnoj geografiji u nedelju, 18. septembra od 22 časa nastavlja se serijal “Evropa odozgo”. Sezonu otvara emisija o Srbiji.
Fascinantni snimci iz vazduha odvešće vas u magičan let iznad sinagoge u Subotici, Specijalnog rezervata “Zasavica”, veličanstvene tvrđave Golubac, modernog Beograda na vodi, pa iznad Zlatibora i spomen-kompleksa “Kadinjača”, sela Donja Lokošnica, “svetske prestonice paprike”… Epizoda posvećena našoj zemlji biće prikazana širom planete, tako da će čitav svet moći da vidi svu raskoš Srbije, u bojama proleća, leta, jeseni i zime i da čuje priče o bogatoj kulturi, prirodnim lepotama koje oduzimaju dah i savremenim inženjerskim dostignućima Srbije.
The post Golubačka tvrđava večeras na Nacionalnoj geografiji .