Mnogi prave ovu grešku koja uništava bateriju telefona

Punjenje mobilnog telefona postalo nam je svakodnevica, ali mnogi pri tome prave jednu grešku koja dodatno uništava bateriju telefona. U nastavku pročitajte šta bi trebalo da izbegavate kako bi vam baterija duže bila u dobrom stanju. U Androidima se nalazi litijum-jonska baterija koja ima niz prednosti, uključujući izdržljivost i niske troškove proizvodnje. Ali ove baterije […]
The post Mnogi prave ovu grešku koja uništava bateriju telefona .
Punjenje mobilnog telefona postalo nam je svakodnevica, ali mnogi pri tome prave jednu grešku koja dodatno uništava bateriju telefona. U nastavku pročitajte šta bi trebalo da izbegavate kako bi vam baterija duže bila u dobrom stanju.
U Androidima se nalazi litijum-jonska baterija koja ima niz prednosti, uključujući izdržljivost i niske troškove proizvodnje. Ali ove baterije imaju i neke nedostatke koji su posebno uočljivi kako prolaze godine i počinju da se kvare.
Imajući to na umu, stručnjaci za tehnologiju i pametne telefone imaju savete o tome šta bi trebalo da izbegavate kada punite svoj Android kako ne biste još brže potrošili baterije.
Gotovo ispražnjena baterija
Ne bi trebalo da stavljate mobiilni na punjenje tek kada je baterija gotovo potpuno ispražnjena. Prema rečima stručnjaka, ako baterija padne na nula odsto, to je jedna od najštetnijih stvari ...