1000 radnih mesta za Požarevljane

Kompanija PKC Wiring Systems DOO sa sedištem u Smederevu je specijalizovana za proizvodnju kablovskih snopova za industriju komercijalnih vozila, posebno za teške i srednje teške kamione. U maju ove godine, kompanija je otvorila novo postrojenje u Požarevcu(na lokaciji Stare Šećerane) gde će biti obezbeđeni poslovi za građane Požarevca na različitim pozicijama. Radna mesta su otvorena […]
The post 1000 radnih mesta za Požarevljane .
Kompanija PKC Wiring Systems DOO sa sedištem u Smederevu je specijalizovana za proizvodnju kablovskih snopova za industriju komercijalnih vozila, posebno za teške i srednje teške kamione.
U maju ove godine, kompanija je otvorila novo postrojenje u Požarevcu(na lokaciji Stare Šećerane) gde će biti obezbeđeni poslovi za građane Požarevca na različitim pozicijama.
Radna mesta su otvorena za sve zainteresovane kandidate svih obrazovnih profila. Prethodno iskustvo nije neophodno, s obzirom da je za sve novozaposlene obezbeđena adekvatna obuka za rad u proizvodnji.
Zaposlenima kompanije obezbeđen je organizovan prevoz i obuka, kao i mogućnost usavršavanja i napretka. Kroz programe brige o zaposlenima, kao što su sport za sve, vaučeri za bebe, novogodišnji paketići, pokloni za đake prvake, PKC Wiring System stvara entuzijastičan tim u kome preovladava pozitivno radno okruženje.
Ako ste odlučni da napravite pravi korak u Vašoj karijeri, prijavite ...