Uskoro pet novih funkcija na WhatsApp-u

Sudeći prema trenutno aktivnim beta varijantama poznate aplikacije za dopisivanje, ovo su najkorisnije funkcije koje bi uskoro mogle stići u WhatsApp. Iako svakog dana viđamo kako u WhatsApp stižu nove funkcije, izgleda da Meta ne planira da se zaustavi. Zahvaljujući informacijama sa sajta WABetaInfo, saznali smo koje bismo funkcije mogli dobiti uskoro. Svaku od njih, […]
The post Uskoro pet novih funkcija na WhatsApp-u .
Sudeći prema trenutno aktivnim beta varijantama poznate aplikacije za dopisivanje, ovo su najkorisnije funkcije koje bi uskoro mogle stići u WhatsApp.
Iako svakog dana viđamo kako u WhatsApp stižu nove funkcije, izgleda da Meta ne planira da se zaustavi. Zahvaljujući informacijama sa sajta WABetaInfo, saznali smo koje bismo funkcije mogli dobiti uskoro. Svaku od njih, naravno, je potrebno uzeti sa dozom rezerve – Meta često menja planove, što znači da neke od ovih opcija možda neće stići u zvaničnu verziju WhatsAppa.
Vidite ko je napustio grupu
Uz novu funkciju, dostupnu moderatorima grupa, moći će da se proveri ko je napustio njihovu grupu. Informacija o izlasku, naravno, neće biti vidljiva ostalim učesnicima u grupi, piše The Sun.
Sačuvajte razgovore pre nego što ih izbrišete
Mogućnost brisanja razgovora promenila je WhatsApp, ali kompanija sad ide korak daklje i isprobava ...