Jun izneverio ugostitelje u Budvi, više gostiju očekuje se od 15. jula

Iz Turističke organizacije Budva ističu da još uvek nisu dostigli nivo iz 2019. godine, a kada je reč o vrhuncu sezone i postezoni očekuje se popunjenost hotelskih kapaciteta visoke kategorije. Jun je izneverio sva očekivanja, i kako tvrde budvanski hotelijeri, rezultati nisu niti približno slični onima iz 2019. godine. Manji hoteli i apartmani su poluprazni, […]
The post Jun izneverio ugostitelje u Budvi, više gostiju očekuje se od 15. jula .
Iz Turističke organizacije Budva ističu da još uvek nisu dostigli nivo iz 2019. godine, a kada je reč o vrhuncu sezone i postezoni očekuje se popunjenost hotelskih kapaciteta visoke kategorije.
Jun je izneverio sva očekivanja, i kako tvrde budvanski hotelijeri, rezultati nisu niti približno slični onima iz 2019. godine.
Manji hoteli i apartmani su poluprazni, dok su na plažama ležaljke prazne, a pune se samo vikendom prenosi Pobjeda.
Očekuje se više gostiju od 15. jula do 15. avgusta, ali to ne može nadomestiti celu godinu u kojoj se, kako tvrde, i dalje osećaju posledice pandemije, kao i globalne krize izazvane ratom u Ukrajini.
Foto: Urban City // I.P.
Žale se i ugostitelji
Prema statistici, u Budvi boravi 17.470 gostiju od čega je njih 9.290 u privatnom, a 7.900 u hotelskom smeštaju. Kako ...