Krivična prijava zbog prodaje kopija ručnih satova poznatih marki

Policija u Nišu podneće krivičnu prijavu protiv muškarca iz tog grada zbog sumnje da je na internetu prodavao kopije ručnih satova poznatih marki. Prilikom pretresa stana u kome boravi, policija je pronašla 428 kopija satova. Niška policija, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u tom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv četrdesetdevetogodišnjeg muškarca iz Niša zbog osnova […]
The post Krivična prijava zbog prodaje kopija ručnih satova poznatih marki .
Policija u Nišu podneće krivičnu prijavu protiv muškarca iz tog grada zbog sumnje da je na internetu prodavao kopije ručnih satova poznatih marki. Prilikom pretresa stana u kome boravi, policija je pronašla 428 kopija satova.
Niška policija, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u tom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv četrdesetdevetogodišnjeg muškarca iz Niša zbog osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena trgovina i neovlašćena upotreba tuđeg poslovnog imena i druge posebne oznake robe i usluga.
Muškarac se sumnjiči da je, u dužem vremenskom periodu, putem interneta prodavao kopije ručnih satova poznatih marki, saopštila je PU u Nišu.
Prilikom pretresa stana u kome boravi, policija je pronašla 428 kopija satova.
The post Krivična prijava zbog prodaje kopija ručnih satova poznatih marki .