Turistička organizacija Požarevca nabavlja ukrase za 4 miliona

Turistička organizacija Grada Požarevca objavila je tender za novogodišnje ukrase. Rasveta se nabavlja i ove godine, a iznos koju je Turistička organizacija Grada Požarevca spremna da izdvoji je 4 miliona dinara bez poreza. Rok za isporuku novogodišnje dekorativne rasvete je sedam dana od dana dobijanja naloga od Naručioca. Za Novu godinu u Požarevcu bi trebalo […]
The post Turistička organizacija Požarevca nabavlja ukrase za 4 miliona .
Turistička organizacija Grada Požarevca objavila je tender za novogodišnje ukrase.
Rasveta se nabavlja i ove godine, a iznos koju je Turistička organizacija Grada Požarevca spremna da izdvoji je 4 miliona dinara bez poreza. Rok za isporuku novogodišnje dekorativne rasvete je sedam dana od dana dobijanja naloga od Naručioca.
NG ukrasi 2020, Foto: B.P.
Za Novu godinu u Požarevcu bi trebalo da se poveže oko 1000 metara svetlećeg creva sa “fleš” efektom, postavi nekoliko LED poklona, zvezde padalice, kočije sa Deda Mrazom i sl.
Rok za podnošenje ponuda je 6. decembar.
Jelka za NG 2020, Foto: B.P.
Podsećamo da je Turistička organizacija Grada Požarevca zaključila 2. decembra 2020. godine ugovor sa firmom DBA Light iz Krenješevca za nabavku novogodišnje jelke i svetlećih ukrasa. Ugovor je tada bio vrednosti nešto veće od 5,4 miliona dinara bez poreza.
Montiranje i ...