Zaplenjeno oko 520 kilograma marihuane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu, uhapsili su jednu osobu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i tom prilikom zaplenili oko 520 kilograma marihuane. Policijski službenici su, prilikom zaustavljanja teretnog motornog vozila u Nišu kojim […]
The post Zaplenjeno oko 520 kilograma marihuane .
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu, uhapsili su jednu osobu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i tom prilikom zaplenili oko 520 kilograma marihuane.
Policijski službenici su, prilikom zaustavljanja teretnog motornog vozila u Nišu kojim je upravljao N. I. (1976), pregledom vozila pronašli 134 paketa marihuane koja je, kako se sumnja, prethodno preko Albanije stigla na AP KiM i bila namenjena za dalju prodaju na teritoriji Srbije.
Osumnjičenom N. I. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.
https://urbancityradio.org/wp-content/uploads/2021/11/y2mate.com-Pripadnici-UKP-u-saradnji-sa-Višim-javnim-tužilaštvom-u-Nišu-zaplenili-520kg-marihuane_480p.mp4
The post Zaplenjeno oko 520 kilograma marihuane .