Košarkaši Srbije protiv Letonije počinju kvalifikacije za SP

Košarkaši Srbije domaćini su selekciji Letonije u prvom meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2023. godine. Utakmica u hali “Aleksandar Nikolić“ počinje u 20 časova. Selektor Svetislav Pešić imao je velikih problema sa sastavom tima zbog obaveza prema igrača prema klubovima i njihove mogućnosti da dođu na zakazane pripreme i mečeve kvalifikacija ali se u Beogradu na kraju […]
The post Košarkaši Srbije protiv Letonije počinju kvalifikacije za SP .
Košarkaši Srbije domaćini su selekciji Letonije u prvom meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2023. godine. Utakmica u hali “Aleksandar Nikolić“ počinje u 20 časova.
Selektor Svetislav Pešić imao je velikih problema sa sastavom tima zbog obaveza prema igrača prema klubovima i njihove mogućnosti da dođu na zakazane pripreme i mečeve kvalifikacija ali se u Beogradu na kraju našlo 18 igrača sa prvobitnog spiska.
Posle večerašnjeg duela sa Letonijom košarkaška reprezentacija putuje za Belgiju gde ih za tri dana u Monsu očekuje duel sa tamošnjom selekcijom u drugom kolu.
“Orlovi” se za odlazak na završni turnir koji se održava u tri države Japanu, Indoneziji i Filipinima, bore u grupi A, gde su im rivali Letonija, Belgija i Slovačka.
Utakmica košarkaša Srbije i Letonije počinje u 20 časova.
The post Košarkaši Srbije protiv Letonije počinju kvalifikacije za SP appeared ...