Krađa na Uličnoj trci u Požarevcu, uhapšen lopov

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu, operativnim radom, rasvetlili su krađu koja se dogodila juče tokom ulične trke u gradu i pronašli pedesetjednogodišnjeg muškarca iz Požarevca, osumnjičenog da je izvršio ovo krivično delo. On se sumnjiči da je osamnaestogodišnjem učesniku trke iz Lazarevca ukrao torbu sa garderobom, ranac sa mobilnim telefonom i sportskom opremom reprezentacije […]
The post Krađa na Uličnoj trci u Požarevcu, uhapšen lopov .
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu, operativnim radom, rasvetlili su krađu koja se dogodila juče tokom ulične trke u gradu i pronašli pedesetjednogodišnjeg muškarca iz Požarevca, osumnjičenog da je izvršio ovo krivično delo.
On se sumnjiči da je osamnaestogodišnjem učesniku trke iz Lazarevca ukrao torbu sa garderobom, ranac sa mobilnim telefonom i sportskom opremom reprezentacije Srbije.
Brzom i efikasnom akcijom, policija je identifikovala osumnjičenog i kod njega pronašla sve ukradene stvari koje je vratila vlasniku.
Takođe, u garderobi osumnjičenog nađeno je i 13 grama heroina i manja količina amfetamina.
Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo krađa, protiv pedesetjednogodišnjaka je podneta krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu.
The post Krađa na Uličnoj trci u Požarevcu, uhapšen lopov .