Brnabić: Prioritet potpuna digitalizacija zdravstva

Potpuna digitalizacija zdravstva jedan je od ključnih prioriteta Vlade Srbije, izjavila je na samitu “Obnova kroz digitalno” premijerka Ana Brnabić i istakla da se sve što je urađeno u poslednjih pet godina u digitalnoj transformaciji javne uprave i sistema obrazovanja “isplatilo” tokom pandemije kovida 19. Brnabićeva je učestvovala na vodećem svetskom samitu GovTech Summit , […]
The post Brnabić: Prioritet potpuna digitalizacija zdravstva .
Potpuna digitalizacija zdravstva jedan je od ključnih prioriteta Vlade Srbije, izjavila je na samitu “Obnova kroz digitalno” premijerka Ana Brnabić i istakla da se sve što je urađeno u poslednjih pet godina u digitalnoj transformaciji javne uprave i sistema obrazovanja “isplatilo” tokom pandemije kovida 19.
Brnabićeva je učestvovala na vodećem svetskom samitu GovTech Summit , koji okuplja najveće lidere u oblasti digitalnih inovacija u javnom sektoru, i govorila o rezulatima koje je Srbije postigla u oblasti digitalne transformacije započete 2016. godine.
‘Sve što smo uradili tokom 2016. i 2017.godine u digitalizaciji uprave i reformi obrazovanja zaista se isplatilo tokom kovid krize, skoro da smo bili pripremljeni na pandemiju””, rekla je Brnabićeva koju je intervjuisao Danijel Korski, bivši savetnik britanskog premijera koji sada vodi investicioni fond koji podržava startapove koji se bave inovacijama u javnoj upravi.
Govoreći ...