Za 80 evra iz srca Srbije do Beča avionom

Ptica čeličnih krila, ATR72 ponovo se spustila na pistu aerodroma “Morava” u Lađevcima, jer su nakon višemesečne pauze obnovljeni letovi za Beč. Svi koje žele iz ove vazdušne luke da otputuju u austrijsku prestonicu moći će to da urade dva puta nedeljno, utorkom i četvrtkom do kraja ove godine. Cena avio karte u jednom smeru […]
The post Za 80 evra iz srca Srbije do Beča avionom .
Ptica čeličnih krila, ATR72 ponovo se spustila na pistu aerodroma “Morava” u Lađevcima, jer su nakon višemesečne pauze obnovljeni letovi za Beč.
Svi koje žele iz ove vazdušne luke da otputuju u austrijsku prestonicu moći će to da urade dva puta nedeljno, utorkom i četvrtkom do kraja ove godine. Cena avio karte u jednom smeru iznosi 3.074, dok je cena povratne 8.750 dinara.
“Naš cilj je da putnicima iz centralne i zapadne Srbije omogućimo direktnu vezu sa Evropom. Da njihovo putovanje bude brže i jednostvanije, kako ne bi morali da putuju do Beograda i Niša. Letos su uspostavljeni sezonski letovi za Solun, a sada se ponovo obnavlja linija do Beča i nadam se da će građanima iz ovog dela Srbije biti od koristi”, rekao je Mihailo Zdravković, direktor Aerodroma Srbije.
Letovi iz ...