Naplatna rampa “Požarevac” zatvorena do 17. oktobra

Od 12.10.2021. do 17.10.2021. godine, zbog radova na sanaciji-rehabilitaciji kolovoza, biće zatvorena za saobraćaj petlja Požarevac, na delu državnog puta I A reda broj 1. Tokom izvođenja radova, na petlji Požarevac: -U smeru od Beograda ka Nišu, biće zatvorene izlivna rampa Beograd-Požarevac/Smederevo i ulivna rampa Požarevac/Smederevo – Niš. -U smeru od Niša ka Beogradu, za […]
The post Naplatna rampa “Požarevac” zatvorena do 17. oktobra .
Od 12.10.2021. do 17.10.2021. godine, zbog radova na sanaciji-rehabilitaciji kolovoza, biće zatvorena za saobraćaj petlja Požarevac, na delu državnog puta I A reda broj 1. Tokom izvođenja radova, na petlji Požarevac:
-U smeru od Beograda ka Nišu, biće zatvorene izlivna rampa Beograd-Požarevac/Smederevo i ulivna rampa Požarevac/Smederevo – Niš.
-U smeru od Niša ka Beogradu, za saobraćaj će biti zatvorene izlivna rampa Niš-Požarevac/Smederevo i ulivna rampa Požarevac/Smederevo – Beograd.
Kompletan saobraćaj će se preusmeravati preko petlje Smederevo i petlje Kolari.
Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.
Molimo učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju.
Donji Milanovac–Golubac, na izlazu iz Golupca, kao i na ulazu u Donji Milanovac, do 1.11.2021.g, radovi na asfaltiranju uz naizmenično propuštanje vozila semaforskom signalizacijom.
The post Naplatna rampa “Požarevac” zatvorena do 17. oktobra .