Doneto rešenje za izmeštanje odgajivačnice pasa iz Mačvanske ulice

Odeljenje za inspekcijske poslove Grada Požarevca obavestilo je Stambenu zajednicu “Mačvanska 21” u Požarevcu o zahtevu koje je podnela ta Stambena zajednica, a tiče se iseljenja odgajivačnice pasa u Mačvanskoj 20. U rešenju u koje je Urban City imao uvid navodi se da je komunalni inspektor u postupku inspekcijskog nadzora u sakladu sa Zakonom o […]
The post Doneto rešenje za izmeštanje odgajivačnice pasa iz Mačvanske ulice .
Odeljenje za inspekcijske poslove Grada Požarevca obavestilo je Stambenu zajednicu “Mačvanska 21” u Požarevcu o zahtevu koje je podnela ta Stambena zajednica, a tiče se iseljenja odgajivačnice pasa u Mačvanskoj 20.
U rešenju u koje je Urban City imao uvid navodi se da je komunalni inspektor u postupku inspekcijskog nadzora u sakladu sa Zakonom o inspekcijskom nadzoru i Odlukom o držanju domaćih i egzotičnih životinja na teritoriji Grada Požarevca doneo rešenje sa nalogom za izmeštanje odgajivačnice iz dvorišta kuće u ulici Maćvanska broj 20 u Požarevcu.
Podsećamo da su stanari zgrade Mačvanske 21 u Požarevcu podneli 17. avgusta Komunalnoj inspekciji i načelniku Gradske uprave zahtev za sprovođenje Odluke o držanju domaćih i egzotičnih životinja na teritoriji grada Požarevca.
19. avgusta stupila je na snagu Odluka o držanju domaćih i egzotičnih životinja na ...