WhatsApp radi na novoj funkciji

U osnovi, nova funkcija će omogućiti korisnicima da konvertuju audio sadržaj glasovnih poruka u čitljiv tekst. Nova funkcija je još uvek u fazi razvoja i u početku je namenjena iOS aplikaciji WhatsApp. Platforma za razmenu poruka WhatsApp u poslednje vreme radi i uvodi mnogo novih funkcija. Prošle nedelje je otkriveno da je WhatsApp poboljšao svoje […]
The post WhatsApp radi na novoj funkciji .
U osnovi, nova funkcija će omogućiti korisnicima da konvertuju audio sadržaj glasovnih poruka u čitljiv tekst. Nova funkcija je još uvek u fazi razvoja i u početku je namenjena iOS aplikaciji WhatsApp.
Platforma za razmenu poruka WhatsApp u poslednje vreme radi i uvodi mnogo novih funkcija. Prošle nedelje je otkriveno da je WhatsApp poboljšao svoje mogućnosti šifrovanja, omogućavajući da se vaše šifrovane poruke čuvaju na Google disku ili iCloudu. Takođe predstavlja i redizajnirane balone za ćaskanje.
Sajt Wabetainfo, koji redovno izveštatava o novitetima koji su u vezi sa WhatsApp-om, rekao je da će se transkripcija vršiti na uređaju ili lokalno, a glasovne poruke se neće slati na WhatsApp ili Facebook server radi dobijanja transkripcije.
Ova funkcija će koristiti Apple-ovu tehnologiju “prepoznavanja govora”. Transkripcija teksta će se desiti u posebnom odeljku pod nazivom “Transkript”, a korisnici će ...