Ulazak u Crnu Goru bez promena od petka

Crna Gora će dobiti nacionalnu digitalnu kovid potvrdu koja treba da bude u upotrebi od petka, 30. jula. Maja Liješević, direktorka Turističke organizacije Budva, kaže za RTS da to ne menja uslove za turiste i da državljani Srbije u Crnu Goru mogu i dalje ulaziti samo sa ličnom kartom. Maja Liješević je, govoreći u Beogradskoj […]
The post Ulazak u Crnu Goru bez promena od petka .
Crna Gora će dobiti nacionalnu digitalnu kovid potvrdu koja treba da bude u upotrebi od petka, 30. jula. Maja Liješević, direktorka Turističke organizacije Budva, kaže za RTS da to ne menja uslove za turiste i da državljani Srbije u Crnu Goru mogu i dalje ulaziti samo sa ličnom kartom.
Maja Liješević je, govoreći u Beogradskoj hronici, rekla da poslednjih dana simbolično raste broj pozitivnih u Crnoj Gori.
Broj novozaraženih je u stabilnim granicama, pa je Crna Gora i dalje na listi zemalja zelene zone, dodaje direktorka TO Budva.
Kada je reč o najavi da će od petka u Crnoj Gori biti uvedena nacionalna digitalna kovid potvrda, Maja Liješević je rekla da ona “ne opterećuje” građane iz celog regiona, uključujući i državljane Srbije.
Oni mogu u Crnu Goru da uđu samo sa ličnom kartom, bez pi-si-ar testa, ...