PU Požarevac: Trojica prespavala u policiji zbog alkohola, jedan zbog droge

Pripadnici saobraćajne policije u Požarevcu, Petrovcu i Kučevu, u redovnoj kontroli, tokom vikenda, isključili su iz saobraćaja trojicu vozača koji su automobilima upravljali pod dejstvom alkohola i jednog koji je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci. Policija je u Petrovcu na Mlavi zatekla muškarca (37) koji je upravljao automobilom „seat kordoba“ sa 2,02 promila alkohola u […]
The post PU Požarevac: Trojica prespavala u policiji zbog alkohola, jedan zbog droge .
Pripadnici saobraćajne policije u Požarevcu, Petrovcu i Kučevu, u redovnoj kontroli, tokom vikenda, isključili su iz saobraćaja trojicu vozača koji su automobilima upravljali pod dejstvom alkohola i jednog koji je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.
Policija je u Petrovcu na Mlavi zatekla muškarca (37) koji je upravljao automobilom „seat kordoba“ sa 2,02 promila alkohola u organizmu.
Takođe, u Kučevu su zaustavljeni vozač „opel astre“ (33) koji je vozio sa 1,86 promila alkohola u organizmu, kao i vozač „folksvagena“ (35) sa 1,53 promila.
Saobraćajna policija je u Kostolcu iz saobraćaja isključila vozača „folksvagena“ (27) koji je upravljao automobilom pod dejstvom kokaina.
Svi vozači su zadržani do 12 sati i protiv njih su podnete prekršajne prijave po Zakonu iz bezbednosti saobraćaja.
The post PU Požarevac: Trojica prespavala u policiji zbog alkohola, jedan zbog droge ...