Počela prijava za 30+30 evra i telefonom

Kontakt centar preko kojeg građani mogu i telefonskim putem da se prijave za novčanu pomoć države u iznosu od 30+30 evra počeo je sa radom u ponoć, saopšteno je iz Ministarstva finansija. Broj telefona kontakt centra je 0800 101 100 i poziv je besplatan. Građani će u kontakt centru čuti automatski snimljen glas koji će ih voditi […]
The post Počela prijava za 30+30 evra i telefonom .
Kontakt centar preko kojeg građani mogu i telefonskim putem da se prijave za novčanu pomoć države u iznosu od 30+30 evra počeo je sa radom u ponoć, saopšteno je iz Ministarstva finansija.
Broj telefona kontakt centra je 0800 101 100 i poziv je besplatan. Građani će u kontakt centru čuti automatski snimljen glas koji će ih voditi kroz ceo proces prijave.
Elektronska prijava putem portala Uprave za trezor, na adresi idp.trezor.gov.rs počela je 28. aprila i do sada se za ovu meru ekonomske pomoći države građanima, prijavilo preko tri miliona ljudi. Prijava traje do 15. maja.
Pravo na novčanu pomoć države u iznosu od 60 evra, odnosno dva puta po 30 evra, imaju punoletni državljani Republike Srbije, koji imaju prebivalište na teritoriji Republike Srbije, sa važećom ličnom kartom na dan 23. aprila 2021. godine, kada je stupio ...