Krađa vozila u Kostolcu, lopov uhapšen posle pola sata

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu, brzom reakcijom, pronašli su sinoć u Kostolcu automobil “opel astra”, kojim je upravljao N. P. (1987) iz Prokuplja, osumnjičen da ga je prethodno otuđio. On je, kako se sumnja, sinoć na parkingu ispred jedne stambene zgrade u Kostolcu ušao u parkirani automobil četrdesetogodišnjeg vlasnika i startovao ga, uz pomoć […]
The post Krađa vozila u Kostolcu, lopov uhapšen posle pola sata .
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu, brzom reakcijom, pronašli su sinoć u Kostolcu automobil “opel astra”, kojim je upravljao N. P. (1987) iz Prokuplja, osumnjičen da ga je prethodno otuđio.
On je, kako se sumnja, sinoć na parkingu ispred jedne stambene zgrade u Kostolcu ušao u parkirani automobil četrdesetogodišnjeg vlasnika i startovao ga, uz pomoć ključa koji se nalazio u bravi, a zatim se odvezao.
Interventna policija ga je za manje od pola sata zaustavila u ukradenom vozilu i uhapsila ga.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i protiv njega će zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila biti podneta krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu.
The post Krađa vozila u Kostolcu, lopov uhapšen posle pola sata .