Saopštenje SSP Požarevac povodom kampanje gradonačelnika Pozarevca u Zaječaru

Gradski odbor Stranke slobode i pravde u Požarevcu prosledio je medijima saopštenje za javnost posle odgovora gradonačelnika Požarevca Saše Pavlovića u vezi učestvovanja u izbornoj kampanji u Zaječaru. Saopštenje prenosimo u celosti. “Ko čeka taj dočeka. Taman kad smo pomislili da odgovor nikad stići neće, nakon deset dana Gradonačelnik grada Požarevca odgovorio je na jedno […]
The post Saopštenje SSP Požarevac povodom kampanje gradonačelnika Pozarevca u Zaječaru .
Gradski odbor Stranke slobode i pravde u Požarevcu prosledio je medijima saopštenje za javnost posle odgovora gradonačelnika Požarevca Saše Pavlovića u vezi učestvovanja u izbornoj kampanji u Zaječaru. Saopštenje prenosimo u celosti.
“Ko čeka taj dočeka. Taman kad smo pomislili da odgovor nikad stići neće, nakon deset dana Gradonačelnik grada Požarevca odgovorio je na jedno od 10 pitanja koja mu je Gradski odbor SSP Požarevac postavio.
Potvrdio je da je on bio na snimku na kome se jasno vidi da je sa papirima u rukama koji su očigledno bili spiskovi birača, izbornog dana u gradu Zaječaru obilazio građane. I ne samo to, rekao je da nema problem da svojim stranačkim kolegama u Zaječaru pomogne, jer je čovek koji je spreman da se bori za svoju stranku.
Niko nema problem sa tim da ...