Danas hladno sa kišom i snegom, sutra oblačno i kišovito

Iznad većeg dela zemlje vedro ali hladno vreme sa slabim prizemnim mrazom i maksimalnom dnevnom temperaturom do 15 stepeni. Tokom dana će se naoblačenje sa severa i zapada proširiti na celu zemlju, uslovljavajući u nižim predelima kišu, a u višim susnežicu i sneg, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije. Vetar slab i umeren, severozapadni, u zoni fronta […]
The post Danas hladno sa kišom i snegom, sutra oblačno i kišovito .
Iznad većeg dela zemlje vedro ali hladno vreme sa slabim prizemnim mrazom i maksimalnom dnevnom temperaturom do 15 stepeni.
Tokom dana će se naoblačenje sa severa i zapada proširiti na celu zemlju, uslovljavajući u nižim predelima kišu, a u višim susnežicu i sneg, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije.
Vetar slab i umeren, severozapadni, u zoni fronta povremeno jak.
Najniža temperatura od -2 do pet, najviša dnevna od pet do 15 stepeni.
I u Požarevcu oblačno, hladnije, povremeno s kišom. Više padavina se očekuje posle podne, a uveče i tokom noći u pojedinim delovima grada počeće da pada sneg.
Vetar slab i umeren, pre podne povremeno jak, severozapadni.
Dnevna temperatura od pet do sedam stepeni.
Prognoza za narednih sedam dana
U četvrtak promenljivo oblačno i hladno, u centralnim i južnim krajevima uz mogućnost kratkotrajne kiše, u brdsko-planinskim predelima provejavanje snega.
U ...