Od danas prijava za vakcinu protiv virusa COVID-19 moguća i telefonskim putem

Osim prijavljivanja preko e-Uprave, građani od danas mogu da interesovanje za vakcinaciju iskažu i putem kol-centra, navodi za RTS Mihailo Jovanović, direktor Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu. Mihailo Jovanović je, gostujući u Jutarnjem programu RTS-a, naveo da je do danas više od 175.000 građana putem portala e-Uprave izrazilo interesovanje za vakcinaciju. “Prijavljivanje preko portala e-Uprave […]
The post Od danas prijava za vakcinu protiv virusa COVID-19 moguća i telefonskim putem .
Osim prijavljivanja preko e-Uprave, građani od danas mogu da interesovanje za vakcinaciju iskažu i putem kol-centra, navodi za RTS Mihailo Jovanović, direktor Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu.
Mihailo Jovanović je, gostujući u Jutarnjem programu RTS-a, naveo da je do danas više od 175.000 građana putem portala e-Uprave izrazilo interesovanje za vakcinaciju.
“Prijavljivanje preko portala e-Uprave je sigurno najkomforniji način, najbrži, najefikasniji i najprecizniji, ali smo svesni da ipak postoji deo stanovništva koji voli da to uradi telefonom, tako da smo zajedno sa ‘Telekomom Srbije’ organizovali veliki kontakt centar koji je počeo da radi jutros u osam sati. Građani pozivanjem broja 0800 222 334 mogu da pozovu kontakt centar i da iskažu interesovanje za vakcinisanje protiv kovida 19″, rekao je Jovanović.
Objašnjava da građani tada ostavljaju osnovne lične podatke: ime, prezime, jedinstveni ...