Važno za vozače: Zatvoren još jedan deo petlje oko Požarevca

Od 10.7.2024. od 13 č, zbog radova na izgradnji brze saobraćajnice petlja Požarevac – Požarevac (obilaznica) – Veliko Gradište – Golubac, izmenjen je režim saobraćaja na državnom putu I B reda broj 34, Požarevac (obilaznica) – Požarevac (Dubravica), od skretanja za Dragovac do raskrsnice sa putem za Dubravicu i Dunavskom ulicom. Tokom trajanja obustave, saobraćaj […]
The post Važno za vozače: Zatvoren još jedan deo petlje oko Požarevca .
Od 10.7.2024. od 13 č, zbog radova na izgradnji brze saobraćajnice petlja Požarevac – Požarevac (obilaznica) – Veliko Gradište – Golubac, izmenjen je režim saobraćaja na državnom putu I B reda broj 34, Požarevac (obilaznica) – Požarevac (Dubravica), od skretanja za Dragovac do raskrsnice sa putem za Dubravicu i Dunavskom ulicom.
Tokom trajanja obustave, saobraćaj je preusmeren na sledeće putne pravce: Požarevac (obilaznica) – državni put I B reda broj 33 do mesta Salakovac – državni put II A reda broj 161 do mesta Bratinac, pa državnim putem I B reda broj 34 ka Velikom Gradištu i obrnuto, ka Beogradu, ka državnom putu I A reda broj 1 (auto-put E-75).
POVEZANE VESTI:
Počela obustava saobraćaja na delu petlje oko Požarevca
The post Važno za vozače: Zatvoren još jedan deo petlje oko Požarevca ...