Oglasila se austrijska policija o snimku, porodica potvrdila

Austrijska policija se zvanično oglasila povodom snimka dve žene sa devojčicom koja liči na nestalu Danku Ilić. Njih je u subotu snimio srpski državljanin na tramvajskoj stanici u Beču. Policija navodi da su članovi porodice dvogodišnje devojčice izjavili da je na snimku najverovatnije ona. Austrijska policija je na svom sajtu objavila saopštenje povodom nestanka dvogodišnje Danke […]
The post Oglasila se austrijska policija o snimku, porodica potvrdila .
Austrijska policija se zvanično oglasila povodom snimka dve žene sa devojčicom koja liči na nestalu Danku Ilić. Njih je u subotu snimio srpski državljanin na tramvajskoj stanici u Beču. Policija navodi da su članovi porodice dvogodišnje devojčice izjavili da je na snimku najverovatnije ona.
Austrijska policija je na svom sajtu objavila saopštenje povodom nestanka dvogodišnje Danke Ilić i snimka koji je u Beču napravio srpski državljanin.
Bečka policija preko Državnog tužilaštva traži da se slike tri osobe sa video-snimka službeno objave – time će službeno početi potraga za tri osobe – devojčicom i dvema ženama, čiji se identitet i dalje ne zna.
Građani koji prepoznaju osobe sa snimka trebalo bi hitno da se jave bečkoj kriminalističkoj policiji na 01-31310-33800, ili bilo kojoj policijskoj stanici.
Prenosimo saopštenje austrijske policije u celosti:
“Dana 30. marta 2024. godine, srpski državljanin koji ...