Deveti dan potrage za Dankom (2)

Potrage za dvogodišnjom Dankom Ilić, koja je nestala prošlog utorka u Banjskom polju kod Bora ulazi u deveti dan. Proširena istraga na teritoriji Srbije. U istragu o njenom nestanku uključila se i bečka policija, nakon što se pojavio snimak iz Beča. Ambasada Srbije poziva sve koji u Austriji prepoznaju nestalu devojčicu da prijave policiji. MUP […]
The post Deveti dan potrage za Dankom (2) .
Potrage za dvogodišnjom Dankom Ilić, koja je nestala prošlog utorka u Banjskom polju kod Bora ulazi u deveti dan.
Proširena istraga na teritoriji Srbije. U istragu o njenom nestanku uključila se i bečka policija, nakon što se pojavio snimak iz Beča. Ambasada Srbije poziva sve koji u Austriji prepoznaju nestalu devojčicu da prijave policiji. MUP Crne Gore apeluje na građane da obaveste Interpol ako imaju podatke o Danki.
Stručnjak iz Biroa za borbu protiv trgovine ljudima isključuje impulsivnu i neplansku otmicu, iako naglašava da je slučaj Danke Ilić prepun neuobičajnosti.
Austrijska policija još se nije oglasila u vezi sa snimkom iz Beča. Kažu da je utvrđivanje identiteta na osnovu kvaliteta snimka veoma teško zbog čega ne mogu da garantuju kada će saopštiti rezultate.
Major policije Bojana Otović Pjanović rekla je za RTS da ne može da ...