Vesić najavio projektovanje mosta na Dunavu kod Rama

U Velikom Gradištu počela je izgradnja marine, a tom prilikom ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić rekao je da će radovi biti završeni u aprilu sledeće godine i da će to biti prva registrovana marina u Srbiji. U izgradnju marine ukupno će biti uloženo 3,8 miliona evra od čega u prvoj fazi 2,5 miliona […]
The post Vesić najavio projektovanje mosta na Dunavu kod Rama .
U Velikom Gradištu počela je izgradnja marine, a tom prilikom ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić rekao je da će radovi biti završeni u aprilu sledeće godine i da će to biti prva registrovana marina u Srbiji.
U izgradnju marine ukupno će biti uloženo 3,8 miliona evra od čega u prvoj fazi 2,5 miliona evra, navodi se u saopštenju MGSI. Podsetivši da Srbija ima dve međunarodne i jednu međudržavnu reku, Vesić je rekao da je trebalo mnogo ranije i mnogo više da koristimo naše reke ne samo za turizam već generalno za privredu.
Naveo je da će marina u Velikom Gradištu biti završena u aprilu sledeće godine i dodao da u međuvremenu počinje da se radi marina u Golupcu, kao i da će se raditi marine u Smederevu, Kladovu i Somboru.
On ...