U petak isplata penzija za mart i 4.000 dinara jednokratne pomoći

Sutra počinje isplata penzija za mart, uvećanih za 4.000 dinara jednokratne pomoći. Stariji od 65 godina penziju mogu da podignu na tri načina – da ovlaste nekog u koga imaju poverenja da penziju podigne sa tekućeg računa, da daju poverljivoj osobi karticu i pin broj i podignu je na bankomatu ili da traže od banke […]
The post U petak isplata penzija za mart i 4.000 dinara jednokratne pomoći .
Sutra počinje isplata penzija za mart, uvećanih za 4.000 dinara jednokratne pomoći. Stariji od 65 godina penziju mogu da podignu na tri načina – da ovlaste nekog u koga imaju poverenja da penziju podigne sa tekućeg računa, da daju poverljivoj osobi karticu i pin broj i podignu je na bankomatu ili da traže od banke da im se novac donese na kućnu adresu.
Član Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica Aleksandar Čortan kaže za RTS da će sutra zajedno biti isplaćena cela martovska penzija i 4.000 dinara pomoći.
“Sutra, 10. aprila, kreće isplata cele martovske penzije sa ovim dodatkom jednokratne pomoći od 4.000 dinara za 1.300.000 korisnika penzija u Republici Srbiji”, naglasio je Čortan.
Na pitanje za koji od načina isplate su se penzioneri izjašnjavali, Čortan kaže da su se izjašnjavali ...