U Sportskom centru Požarevac dodeljena sportska oprema fudbalskim klubovima

Danas, 6. decembra od 11 časova u hali Sportskog centra Požarevac dodeljena je sportska oprema fudbalskim klubovima iz Požarevca, Braničevskog okruga i Podunavskog okruga. Opremu su delili predsednik Fudbalskog saveza regiona Zapadne Srbije Nebojšom Živanovićem, generalni sekretar ovog saveza Darko Bradonjić i Gradonačelnik Požarevca Saša Pavlović. Pavlović je ovom prilikom podsetio na ulaganja u sportsku […]
The post U Sportskom centru Požarevac dodeljena sportska oprema fudbalskim klubovima .
Danas, 6. decembra od 11 časova u hali Sportskog centra Požarevac dodeljena je sportska oprema fudbalskim klubovima iz Požarevca, Braničevskog okruga i Podunavskog okruga.
Opremu su delili predsednik Fudbalskog saveza regiona Zapadne Srbije Nebojšom Živanovićem, generalni sekretar ovog saveza Darko Bradonjić i Gradonačelnik Požarevca Saša Pavlović.
Pavlović je ovom prilikom podsetio na ulaganja u sportsku infrastrukturu u prethodnom periodu, kao što su atletski stadion i trenažni centar na nekadašnjem MIP-ovom stadionu. Gradonačelnik je rekao i da će Grad Požarevac nastaviti sa ulaganjem u sportsku infrastrukturu i klubove.
The post U Sportskom centru Požarevac dodeljena sportska oprema fudbalskim klubovima .