Maša iz Survivora u Požarevcu

U Požarevcu su danas najavljene “Mountain bike” trke oko Čačalice 21. i 22. aprila. U Požarevcu je danas bila i Maša Kuprešanin, ucesnica “Survivor”-a, voditeljka rijaliti programa “Najveci gubitnik”, kao i osnivač Sportskog udruženja “Survajzori”. Ona je zahvalila gradonačelniku i Gradu Požarevcu na toploj dobrodošlici. Maša je “brend ambasador” EPIC serije trka. Kako je rekla […]
The post Maša iz Survivora u Požarevcu .
U Požarevcu su danas najavljene “Mountain bike” trke oko Čačalice 21. i 22. aprila.
U Požarevcu je danas bila i Maša Kuprešanin, ucesnica “Survivor”-a, voditeljka rijaliti programa “Najveci gubitnik”, kao i osnivač Sportskog udruženja “Survajzori”.
Ona je zahvalila gradonačelniku i Gradu Požarevcu na toploj dobrodošlici. Maša je “brend ambasador” EPIC serije trka. Kako je rekla na konferenciji za medije, i sama je bila ucesnik ove vrste trke “nekada davno”.
Maša Kuprešanin, rodena u Beogradu 1997. godine, po mnogima je bila najseksepilnija takmicarka u srpsko-hrvatskom rijalitiju „Survivor“.
Studirala je u Sjedinjenim Državama i ima 10 godina iskustva u veslanju, od kojih je pet u univerzitetskom timu na „California State University“. Iza sebe ima niz medalja za kros fit, ucestvovanja u takmicenjima u dizanju težine itd.
The post Maša iz Survivora u Požarevcu .