Prekršajne i krivična prijava protiv devojke (19), vozila drogirana, bez dozvole na auto-putu, pa se slupala

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneće krivičnu prijavu protiv devetnaestogodišnjakinje iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja. Sumnja se da je ona, sinoć, u mestu Pakovraće, na auto-putu, vozeći „fijat“ pod dejstvom kokaina i bez položenog vozačkog ispita, izgubila kontrolu nad vozilom i […]
The post Prekršajne i krivična prijava protiv devojke (19), vozila drogirana, bez dozvole na auto-putu, pa se slupala .
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneće krivičnu prijavu protiv devetnaestogodišnjakinje iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja.
Sumnja se da je ona, sinoć, u mestu Pakovraće, na auto-putu, vozeći „fijat“ pod dejstvom kokaina i bez položenog vozačkog ispita, izgubila kontrolu nad vozilom i udarila u zaštitnu ogradu.
U ovoj saobraćajnoj nezgodi, dve osobe koje su bile sa njom u automobilu su lakše povređene.
Osumnjičenoj je, zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, određeno zadržavanje do 12 sati i protiv nje će, osim krivične, biti podnete i odgovarajuće prekršajne prijave.
The post Prekršajne i krivična prijava protiv devojke (19), vozila drogirana, bez dozvole na auto-putu, pa se slupala .