Ograničenje visine cena derivata nafte produženo do kraja februara

Vlada Srbije usvojila je izmenjenu Uredbu o ograničenju visine cena derivata nafte kojom se njeno trajanje produžava do 28. februara. U cilju daljeg sprečavanja većih poremećaja na tržištu i očuvanja životnog standarda stanovništva, Vlada Srbije usvojila je izmenjenu Uredbu o ograničenju visine cena derivata nafte kojom se njeno trajanje produžava do 28. februara. Donete su i […]
The post Ograničenje visine cena derivata nafte produženo do kraja februara .
Vlada Srbije usvojila je izmenjenu Uredbu o ograničenju visine cena derivata nafte kojom se njeno trajanje produžava do 28. februara.
U cilju daljeg sprečavanja većih poremećaja na tržištu i očuvanja životnog standarda stanovništva, Vlada Srbije usvojila je izmenjenu Uredbu o ograničenju visine cena derivata nafte kojom se njeno trajanje produžava do 28. februara.
Donete su i odluke o privremenom produženju zabrane izvoza Evro dizela EN 590, takođe do 28. februara , kao i o privremenoj zabrani izvoza i iznošenja prirodnog gasa do istog datuma.
Sve ove odluke primenjuju se od 1. februara, saopšteno je iz Vlade.
Kako bi se omogućilo nesmetano snabdevanje tržišta derivatima nafte i očuvao standard građana, Vlada Srbije odlučila je da na još mesec dana, odnosno do kraja februara, produži i važenje
Odluke o privremenom smanjenju iznosa akciza na pojedine derivate nafte ...