“Orlovi” večeras protiv Brazila počinju Svetski kup

Fudbaleri Srbije igraju protiv Brzila utakmicu prvog kola Grupe G na Svetskom kupu. Duel počinje u 20 časova. Fudbalska selekcija Srbije počinje nadmetanje na stadionu Lusail, koji je najveći na ovogodišnjem Mundijalu, sa najvećim favoritom ne samo u Grupi G već i na celokupnom prvenstvu. Raznovrsne prognoze i predviđanja Brazilce svakako svrstavaju u sam vrh dok izabranike Dragana […]
The post “Orlovi” večeras protiv Brazila počinju Svetski kup .
Fudbaleri Srbije igraju protiv Brzila utakmicu prvog kola Grupe G na Svetskom kupu. Duel počinje u 20 časova.
Fudbalska selekcija Srbije počinje nadmetanje na stadionu Lusail, koji je najveći na ovogodišnjem Mundijalu, sa najvećim favoritom ne samo u Grupi G već i na celokupnom prvenstvu.
Raznovrsne prognoze i predviđanja Brazilce svakako svrstavaju u sam vrh dok izabranike Dragana Stojkovića Piksija vide, u najboljem slučaju, negde na sredini među 32 selekcije.
Takve prognoze su možda i dobre, jer Orlovima pružaju priliku da u duele u jednoj od najačih grupa na prvenstvu uđu opuštenije, bez pritiska, da pruže svoj maksimum i prirede svojevrsno iznenađenje kako su već učinili u kvalifikacijama.
Selektor Piksi je od tima Orlova zatražio da daju svoj maksimum i “ostave srce na terenu” kako bi mogli da “odlete daleko”.
The post “Orlovi” večeras protiv Brazila počinju Svetski kup appeared first ...